OVER LIMAX

Van grond tot mond

Onze sterke positie in de markt is te herleiden naar de veelzijdige kennis die Limax heeft van de hele productie- en distributieketen. Van de compostproductie tot en met het telen, verpakken en distribueren van verse producten. Daarmee zijn wij in staat om altijd de best mogelijke kwaliteit te leveren.

Premium Quality

Naast de beste kwaliteit en een hoge servicegraad hecht Limax ook veel waarde aan een breed en innovatief assortiment. U vindt bij ons een uitgebreide keuze aan verse paddenstoelen, aardbeien, blauwe bessen en frambozen. Van basisproducten, bewerkte en gecombineerde producten tot ready to (h)eat concepten. En dat allemaal uiterst vers en in elke gewenste verpakking! Vertrouwen en partnership staan voor ons voorop. Wij streven naar duurzame samenwerkingsverbanden met onze klanten én onze telers. Bij Limax draait alles om Premium Quality, betrouwbaarheid en flexibiliteit die we onze afnemers bieden.

Compost

In Polen beschikken wij over een eigen compostproductie, speciaal bestemd voor de paddenstoelenteelt. Hierdoor hebben we niet alleen veel kennis en ervaring op het gebied van de teelt van paddenstoelen maar ook van de grondstoffen. Voor meer informatie over ons compostbedrijf bezoekt u: www.limaxkompost.pl.

Teelt & Oogst

Voor wie paddenstoelen, aardbeien, blauwe bessen en frambozen van de beste kwaliteit wil kunnen leveren, is vakmanschap een absolute voorwaarde. Onze producten worden met zorg geteeld en geoogst. Om de beste kwaliteit te kunnen waarborgen beschikt Limax over grote eigen teeltbedrijven. Daarnaast werken wij samen met een aantal streng geselecteerde en gecertificeerde telers. Onze producten worden milieubewust geteeld en duurzaam geoogst.

Verpakken

Na de oogst worden onze producten zo snel mogelijk van de teeltlocatie naar één van onze verpakstations in Nederland of Polen vervoerd. De producten worden bij binnenkomst op het verpakstation gecontroleerd en verpakt op onze moderne verpakkingslijnen. Onze producten kunnen in elke gewenste verpakking geleverd worden. Bij Limax staat de wens van de klant voorop.

Distributie

Als echte specialist beschikt Limax over een volledig gekoelde logistieke keten, vanaf de teeltlocatie tot de klant. Door ons eigen betrouwbare logistieke netwerk zijn we bij Limax altijd in staat om onze producten op de gewenste locatie en het gewenste tijdstip bij de klant af te leveren. Ook hierbij speelt flexibiliteit een grote rol en zijn we in staat om optimale maatwerkoplossingen te bieden. Binnen 24 uur van het land bij de klant, dat is ons streven.

Limax staat voor Premium Quality

ONZE TOEGEVOEGDE WAARDE

Het beste voor de klant – 24 uur per dag, 7 dagen in de week

Naast de beste kwaliteit en een hoge servicegraad hecht Limax ook veel waarde aan een breed en innovatief assortiment. U vindt bij ons een uitgebreide keuze aan verse paddenstoelen, aardbeien, blauwe bessen en frambozen. Van basisproducten, bewerkte en gecombineerde producten tot ready to (h)eat concepten. En dat allemaal uiterst vers en in elke gewenste verpakking!

In 1 dag van land naar klant

Bij Limax haalt u kwaliteitsproducten in huis, rechtstreeks van de bron en zonder overbodige tussenschakels. Onze producten kunnen binnen 24 uur van het land bij de klant zijn. Verser kan niet.

Optimale Versketen - Internationaal

Limax heeft vestigingen in Nederland en Polen. Voor de levering aan onze retail- en foodservice-klanten in Europa maken wij gebruik van ons eigen betrouwbare logistieke netwerk.

Kwaliteit en Betrouwbaarheid

Limax levert kwaliteitsproducten binnen de gewenste levertijd met uitstekende service. Daarnaast voldoen onze producten niet alleen aan de hoogste eisen die onze klanten stellen, maar ook aan alle internationale eisen voor voedselveiligheid en duurzaamheid.

Product & Social Standards

Client 1

Client 2

Client 3

Client 4

Client 5

Client 6

Limax, your reliable partner
for fresh produce,

mushrooms, strawberries,
cultivated blueberries

raspberries and compost

“Het beste voor de klant –
24 uur per dag, 7 dagen in de week”

“In 1 dag van land naar klant

“Optimale internationale versketen”

Contacteer Ons